Oliko jo ikävä?

Ai jaa. No haista v*ttu sitten. Ei mullakaan ollu kyllä teitä. Voittekin sitten saman tien painua helv*ttiin täältä! S**tana!

No mutta asiaan. Tajusin, etten ole puhunut politiikkaa vielä kertaakaan tämän blogin 8:ssa artikkelissa. Jotka muuten on tullu 10 kuukaudessa... Tämä blogi muuten täytti vuoden kaks päivää sitten. Tarkistin huvikseen. Ei herätä mitään tunteita. Älkää tekään suotta noteeratko. En vielä tätä alkua kirjoittaessani tiedä, tuleeko poliittinen agendani näkymään tässä juuri mitenkään, joten luultavasti, kaikki te rakkaat lukijani tulette loukkaantumaan tasapuolisesti. Mennään aakkosjärjestyksessä.

Update: Rupeanpa satunnaisesti päivittelemään tätä, puolueet kun ovat kuin ihmiset: ne voivat muuttua! (Yleensä paskempaan suuntaan)

Feministit

Mua ei kiinnosta v*ttuakaan, niin en kys. pienpuolueeseen jaksa edes tutustua. Haukutaan nyt sitten feminismiä yleisellä tasolla. Aate lähti ihan hyvin, mutta tässä on sellainen pikku ongelma, että feminismi ei ole yksi ja sama aate. Kannatan itse sukupuolten välille täyttä tasa-arvoa, mutta älä väitä, että jokainen kromosomihäiriö tarvitsee oman vessan maan jokaiselle huoltoasemalle. Jos olet intersukupuolinen tms. niin minulla ei ole mitään sinua vastaan, mutta juttu on se, että evoluutio on tarkoittanut vain kaksi sukupuolta. Muut sukupuolet johtuvat kromosomihäiriöistä, ja biologisesti muunsukupuolisia on siksi niin vähän. Kannatan kuitenkin, että esim. huoltoasemilta löytyisi myös (huom. MYÖS. M Y Ö S) unisex-vessoja, jotta myös kolmansien sukupuolten edustajille olisi jotain vessoja, ettei tarvitse kävellä joka välissä koko maan halki kotiin vessaan

Nyt kuitenkin karattiin aiheesta. Tasa-arvo on hieno aate, mut jotkut "feministit" vetää tasa-arvon överiksi. Mm. naisia ei saa sanoa tytöiksi, mutta miesten kutsuminen pojiksi on ihan ok. Tulen tekemään artikkelin loukkaantumiskulttuurista kunhan jaksan.

btw. aika h*ton turha puolue, kun kaikki puolueet taitaa kannattaa tasa-arvoa... Edit: Perkele eipä kannatakaan.

 

Itsenäisyyspuolue

Tästä en keksi mitään muuta p*skaa sanottavaan kuin nimen. Olen samoilla linjoilla siinä, että Suomi irti EU:sta ja takaisin pienempiin yksiköihin.

 

Kansalaispuolue (entinen Väyryspuolue)

Tämä puolue ei faktisesti ole mitään ilman  Väyrystä ja oikeuskäsittelykin on käynnissä tämän puolueen kaappaamisesta Väyryseltä. Pienpuolue ja todella syvällä marginaalissa. EVVK. Siirrytään eteenpäin

 

Keskusta

Meidän kaikkien rakas keskustamme tekee hidasta kuolemaa, koska nopeat oli myyty loppuun. Maakuntauudistus ja aktiivitaavimalli. Sipilä erosi puheenjohtajan paikalta ja vanhat naamat katoavat niinkuin kanelipullat Ruotsin puoluekokouksen kokouspöydästä.

Keskusta on aatteiden ja perusidean kannalta ihan fine, mutta käytännössä ei ole kyllä hyvin mennyt. Toi SoTe-sekoilu sitten... Noh, Soteen ei pitäisi yhdistää esim. maakuntauudistusta. Ne pitää valmistaa erikseen. Se on suurimman osan puolueista iso virhe. Lisäksi se pitäisi tehdä kaikkien puolueiden kesken, ei vain hallituksen. Jos kaikki tekee yhdessä, oppositio ei halua kaataa. Sitä on tehty kohta 30 vuotta, niin että voitais kokeila näinkin. Ja kun tällä kaudella pitäis tehdä myös SoTu-uudistus...

Eli Keskusta kiteytettynä:

aate: "heikomman puolella pitää olla" + "maataloutta on tuettava"

käytäntö: "leikataan opiskelusta"

 

Ai niin ja klassikko: "KYLLÄ MARKKINAT HOITAA!" Eli Keskustan puolueohjelma: Meidän ei tarvitse muuta kuin harata vastaan päätöksenteossa, kyllä markkinat ratkaisee kaiken. Niin ja jos jotkut vanhat jäärät vaatii, et jatketaan turpeen polttoa, niin sit jatketaan.

Kokoomus

Kokoomus nyt on niin perseestä, että alta pois. Jos olet kokoomuslainen ja klikkaamassa pois ja ajattelet että olen vain joku saamarin juntti ja täysi idiootti, niin:

Kokoomus oli joskus hieno puolue. "Koti, usko ja isänmaa" tms. No, menneet on menenitä ja nykyään Kokoomus on menestyvien puolue. Eli:

Työkyvyttömyyseläkkeelle ei haluta, sinne joudutaan.

Jos rikkaiden ei tarvitse auttaa niitä, joilla menee huonosti, niin entäs sitten kun tulevaisuudessa siintävä ruoan ulkomailtatuonnin katkeaminen tulee? Niiden joilla on peltoja ei tarvitse siis antaa ruokaa teille? Oletteko valmiita kuolemaan nälkään tämän aatteenne takia?

Lisäksi opiskelijoilla ja lapsiperheillä ei ole pääsääntöisesti todellakaan varaa maksaa enempää tai menettää tukia.

Lisäksi Kokoomus + SoTe = Katastrofi

EI

SITÄ

VALINNANVAPAUTTA

 

Siinä siis yksityinen firma käy keräämässä välistä rahat. Kaikki häviää. Verotkin menevät ties minne. Ja lisäksi kun Soteen ei pitäisi liittää mitään muuta lakimuutosta. Homma paisuu ja karkaa käsistä.

Eli summa summaa summaarummia, niin jos uskot, että tulet aina ja kaikissa tilanteissa pärjäämään omin avuin, etkä välitä p*skaakaan muista ihmisistä, tämä on sinun puolueesi!

Kristilliset

Ei tule näistäkään mitään mieleen, luultavasti siksi, että ovat tainneet olla hiljaa. Jos puhuisivat, niin luultavasti puhuisivat typeriä.
 

Update: Nyt tulee, nimittäin se, että puhuvat typeriä, toisin sanottuna homofobisia. Näyttäisivät myös nuolevan erittäin epäkristillisesti Suomen Kansallissosialistisen Työväenpuoluuen, eli natsipuolue 2.0:n (Perussuomalaiset) persettä.

 

Liberaalit

öh, eiks muut puolueet sitten ole?

 


(JA USKOKAA NYT JO, ETTÄ NE MARKKINAT EI OO KOSKAAN HOITANU VITTU YHTÄÄN MITÄÄN!)

 

Liike Nyt

Hyvällä asialla on, tai ainakin väittää niin. Katsotaan nyt, miten käytännössä tapahtuu. Jos et tiedä, niin yksi kolmesta viime hallituskaudella syntyneestä eduskuntapuolueesta.

 

...ja näin yli vuotta myöhemmin voidaan todeta, että pettymyshän tää oli. Vittu kokoomus pienemmällä kannatuksella. Ei ne markkinat perkele vieläkään hoida mitään, tuliko selväksi.

Ihme hommaa helkkari.

RKP (Samma på svenska)

Jag talar inte svenska, niin en tiedä nuiden puolueohjelmaa. Että sellasta.

 

Perussuomalaiset (Halla-aholaiset. Alkup. persuista, katso Siniset)

Rasisteja vai natseja? Kas siinä vasta kysymys.

"Ihmisiä pitää auttaa siellä mistä he tulevat." "Kehitysapu on lopetettava" lopputulema: ihmisiä ei auteta yhtään missään

"Ilmastonmuutoksen torjumiseen keinot ovat väärät." No, kerro sitten, että mitä parempia keinoja enää on? Jos nyt ei toimita, niin ihmiskunta tuhoutuu 2100-luvun lopulla. Viimeistään.

Neuvoni on, että jos haluat äänestää persuja, äänestä sinisiä.

 

Piraatit

Ihan järkeviä ovat, ellei oteta perusajatusta (selviää nimestä) huomioon.

 

Iteppä asiassa nyt kun on syntynyt (syntymässä) tää Avoin Puolue, niin allekirjotappa sen kannattajakortti, jos haluisit äänestää piraateja. Tää avoin on niinku piraatit ilman piratismia.

SDP

"Meillä taitaa olla sama lompakko"

Monella tavalla ihan okei. Jos jotain vikaa pitää löytää, niin selkäranka. Tai ennemminkin sen puute.

Lisäksi demarinuoret on yleisesti tunnettu paradoksi, mutta "se ei ole vika. Se on ominaisuus".

 

Jeps, nyt kun pääsivät valtaan, niin demareista tullee paskaa:
Eivät oo todellakaan mitään kunnon vassareita, vaikka niitä leikkivätkin.
Haraavat vastaan kaikissa uudistuksissa, kieltäytyvät hyväksymästä selkeitä tosiasioita jne-

 

Siniset (Soinilaiset/Original persut)

Aidot ja alkuperäiset persut. Lievempi vaihtoehto. Puolue syntyi Perussuomalaisten hajotessa ja oli viime hallituksessa se hallitukseen jäänyt puoli.

 

Tähtiliike (Väyryspuolue 2.0)

Viime hallituskaudella syntynyt eduskuntapuolue, tippunut sittemmin eduskunnasta. Muuten loistava, mutta pelkäänpä että Väyrysellä alkaa jo järki pettää. Sääli. Suuri valtiomies.

 

Vasemmistoliitto

"Se toinen vasemmistopuolue"


Ei täs muuten mitään, mut mitä vittua teillä on uskontoja vastaan, kysynpähän vaan? Ja demarit kun ovat sentristejä koko sakki, niin tää ois ainoa vasemmistolainen vaihtoehto, ei saatana.

 

Ugh, olen puhunut
Ugh^2, olen puhunut uudestaan 13.2.2021