Ootko ikinä ajatellut, että sulla on huono opettaja? Tuskin enää tämän jälkeen.

Oli armon vuosi 2k18. Vuosi oli vaihtunut matikan ope läksi lomille. Jos ette ole kuulleet sanaa "loma", niin se meinaa palkallista vapaata töistä, jota myönnetään sen vuosittaisen lisäksi sairaus- ja vanhemmuuslomina. Kuten tässäkin tapauksessa.

Joka tapauksessa, kun koko kunta on täynnä työttömiä opettajia, niin kunnollisen opettajarekryn käynnistäminen olisi liian vaikeeta, joten reksi kilautti kaverille. Ja kas, meillä on kätevästi opettaja.

Mutta kun EI OLE.

Kyseinen "opettaja" opiskelee amiksessa lähihoitajaksi, ja sillä ei ollut mitään opettajan koulutusta tai kokemusta. Se ei edes halua tulla opettajaksi. Täydellinen sijainen matematiikkaan. Ja myöhemmin kaikkeen muuhunkin.

Se ei osaa asioita, joita se opettaa. Se harvemmin käyttää omaa harkintaa. Kun se opettaa kuvista, sitä ei kiinnosta mitä me tehdään. Kun se opettaa Ruotsia, niin...

Ehkä on parempi jättää kertomatta. Mutta koko keväänä en ole oppinut yhtään mitään.

 

No entäs ne matematiikan tunnit? No, matematiikan numeroni tippui kaksi numeroa. (Tosin toisen numeron olen jo sen OIKEAN opettajan ollessa nostanut takaisin)

 

Mitä vielä? Voi kuulkaas, antakaas kun mää kerron.

Oli eräs liikunnan tunti, pelasimme pesäpalloa. Olimme liikunnanopettajan kanssa tekemässä huutojakoja, kun tämä armas sijaisemme saapui paikalle sanoen, että huutojakojen tekeminen on kiellettyä. Sen jälkeen tämä ah, niin kaikkitietävä sijainen jakoi meidät joukkueisiin ja NIMITTI ITSENSÄ VIELÄ MEIDÄN LUKKARIKSEEN! OIKEESTI! KUN NE SITTEN VALITSI LUKKARIKSEEN TODELLA HYVÄN PELAAJAN, JOKA ON TOISESSA LAJISSA SUOMEN MM-JOUKKUEESSA! JA JO EKALLA KIERROKSELLA NE SAI FKNG 12 JUOKSUA! JA TÄÄ MEIDÄN LUKKARINA TOIMIVA SIJAISEMME KIELTÄYTYI KÄYTTÄMÄSSÄ PESILLÄ, VAIKKA KENTÄLTÄ HUUDELTIIN "Käytä kakkonen!" tai "käytä kolmonen!" SIT SE HARVEMMIN EES YRITTI POLTTAA KETÄÄN JA VISKOI MIHIN SATTUI, ETTÄ OLI KYLLÄ TODELLA KIVA LIIKUNNAN TUNTI.

vttu.

(en uskalla kiroilla, niin jätän kirjaimia pois...)

Ja parasta tässä on se, että se ei ees hakenut opettajan paikka. SE PYYDETTIIN OPETTAMAAN!

Vois haastaa koulun oikeuteen. For real.

 

Nää oli tälläset raget tältä kertaa, pesiksestä saattaa tulla lisääkin juttuu, mut joo, ei kait tällä kertaa tän kummempia, menen tästä tuhlaamaan elämääni vaikka jollakin toisella nettisivustolla. Tulkaa toki toistekkin, koska Vuodatuksesta ei saa mainostuloja ja muistakaa valittaa niin saatte purettua kaiken jonnekkin. Ja mieluiten julkiseksi intterveppiin.

 

Moro