Moro moro. Teille tämä varmaan tulee yllätyksenä, mutta Kannabis, eli Cannabis Sativasta valmistettava lääkeaine, on Suomessa laiton, paitsi muutamissa harvoissa tapauksissa, jossa sitä on käytetty lääkkeenä. Eli, kun nyt menet avaamaan sen ulko-oven, jonka takana ne poliisit on, niin KÄY NYT J*MLAUTA ENSIN VETÄMÄSSÄ SE SÄTKÄSI VESSANPÖNTÖSTÄ ALAS!

Huudetaanpas Rauno Repomiesmäisesti: "ASIAAN!" ja siirrytään - yllättäen - asiaan! Kannabis on siis Suomessa laiton. Kysytäänpäs: Miksi? Vastaus on tietenkin: "No sehän on tietenkin tappava ja vaarallinen huumeaine jota ne nuoret piikittää suoniinsa päivät ja yöt ja siihenhän kuolee ensimmäisellä kokeilulla viidessä minuutissa ja kyllähän tuollaisen käytöstä pitäisi tulle kuolemanrangaistus ja eikä tuosta kasvista mitään hyötyä kellekkään ole ja kyllähän pitäisi tuollaiset kasvit hävittää maapallolta ja kyllä minä tiedän kaiken ja kyllä minä olen aina oikeassa". Moni tulee varmaan suuttumaan, kun sanon tämän, mutta

 

V*TTU TE OOTTE VÄÄRÄSSÄ!

Kannabis on erittäin hyödyllinen ja tehokas lääkekasvi, joka auttaa ainakin seuraaviin sairauksiin:

Aivotärähdys

Alzheimerin tauti

Glaukooma

Migreeni

MS-tauti

Niveltulehdukset

Suolistosairaudet

Syöpä

 

Riippuen ihmisestä sen on auttanut myös:

Epilepsia

 

Lisäksi pidetään mahdollisena, että se auttaisi seuraaviin sairauksiin:

ADHD

Diabetes

Masennus

Psykoosi

Skitsofrenia

 

Lisäksi Kannabis on äärimmäisen tehokas kipulääke ja sitä voidaan käyttää myös apuna päihdevieroituksessa. Nostaisin tästä esille erityisesti MS-taudin - tauti, joka menee virallisesti vain huononpaan suuntaan. Tiedän tasan yhden ihmisen, jolla MS-tauti on mennyt parempaan suuntaan. Kannabis on siis erittäin hyödyllinen ja tehokas lääkeaine. Siihen on varmaan sitten painavat syyt, että miksi se on kiellettyä? Ja p*skat!

Kannabiksen kieltäminen meni jotakuinkin näin...

-Kieltolaki poistuu Yhdysvalloista

-Laitonta alkoholia valvovalle virastolle pitää keksiä uusi käyttötarkoitus

-Miten olisi Kannabis?

-Suurin osa tutkijoista ei suosittele Kannabiksen kieltämistä. Kuitenkin löydetään ne kaksi jotka suosittelevat.

-Raporttiin kirjataan vain niiden kahden tutkijan lausunnot. Kannabis saadaan näyttämään vaaralliselta.

-Kannabis kielletään Yhdysvalloissa

-Yhdysvallat alkaa vaatia YK:n kautta, että kaikki sen jäsenvaltiot kieltävät Kannabiksen

-Koska vaatija on Yhdysvallat, on siihen käytännössä pakko suostua. Näin käy Suomessakin.

 

Kiistänkö sitten,  että kannabiksella on haittavaikutuksia? No en tietenkään! Kannabis on mm. mieliala- ja kipulääke ja siihen pitää suhtautua sellaisena. Totta kai silloin kun käyttää mielialalääkettä väärin, niin siitä tulee haittavaikutuksia. On kuitenkin pakko todeta, että kannabis ei tapa. Se on pelkkä myytti. On todennäköisempää kuolla häkämyrkytykseen polttaessa, kuin siihen aineeseen. Ja sekin on jo käytännössä mahdotonta.

Käytännössä kannabiksen käyttö alkaa vaatia sitä, että sen käyttöä jatkaa ja jatkaa, koska kun kannabista  on käyttänyt jonkin aikaa, alkaa tuntua masentuneelta kun ei polta. Lisäksi siihen toleroituu ja saadakseen saman hyvän olon tunteen tarvitsee yhä enemmän ja enemmän ainetta.

Siinäpä teille niitä ihan v*tun painavia syitä kieltää hyvä lääkeaine!

Nyt varmaan joku kysyy, että mistä tiedän, niin

"joo no tota mähän siis polttelen päivät ja yöt läpeensä tuolla kellarissa, nii"

tai sit vaan osaan käyttää Googlea.

Sitten vielä aika monet ulisevat, että

"no mutku porttiteoria"

voi v*tun porttiteoria. Eli porttiteoria kiteytettynä: henkilö x jonka nimeä tai sukupuolta en kerro ettei kukaan loukkaantuisi, polttaa pilveä. Hän jää koukkuun. Diileri myy myös ns. "kovia huumeita" (eli siis niitä oikeasti vaarallisia). Henkilö x päättää kokeilla kovia. Henkilö x jää koukkuun. Henkilö x kuolee kovien huumeiden yliannostukseen - tai sitten ihan se normiannostus riitti.

Onneksi porttiteorian estämiseen on yksi ratkaisu! Nimittäin, kannabis lailliseksi! Mikäli kannabis olisi laillista, sitä ei ostettaisi diilereiltä, eivätkä ihmiset siirtyisi kannabiksesta koviin huumeisiin. Problem solved!

Eikun ai niin, olemme Suomessa vuonna 2019, eikä kannabiksen laillistamisesta saa edes keskustella, sillä hallituksen mukaan vain sellaisia aloitteita, jotka on kirjattu hallitusohjelmaan, saa tehdä.

Eipä siinä muuta kuin että, "KANNABIS LAILLISEKSI!"

 

Ikuisesti pilvessä,

JaapaJaa